ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ON LINE (ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ & ΣΥΓΧΡΟΝΟ) ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑ.ΠΕΙ. & NOCN (I-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & Κατερίνα Παπούλη)

Online (Ασύγχρονο & Σύγχρονο) Εργαστήρι Διόρθωσης Γραπτών και Δημιουργίας Κριτηρίων Αξιολόγησης στο μάθημα της Ιστορίας Λυκείου – με Πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς & NOCN!

Και φέτος στις πανελλαδικές και προαγωγικές αποδείχτηκε πως οι εκπαιδευτικοί, παρόλο που είναι καλά καταρτισμένοι και με γνώσεις, δυσκολεύονται να συντάξουν ένα κριτήριο Ιστορίας, πού πρέπει να δώσουν βαρύτητα, πώς διδάσκεται το μάθημα, πώς διδάσκονται ή εξετάζονται οι πηγές, τι είναι βοηθητικό στην διδασκαλία, μη γνωρίζοντας ακριβώς τα σημεία στα οποία πρέπει να επικεντρωθούν. 

Το I-Εκπαίδευση ( https://iekpaideysi.gr/) για μία ακόμη φορά καινοτομεί, δημιουργώντας το κατάλληλο πλαίσιο για ορθή καθοδήγηση και συντονισμό με τις απαιτήσεις και τις λεπτομέρειες στις οποίες πρέπει να εστιάζουμε. Με την Κατερίνα Παπούλη, γνωστή για την προσφορά της στην Δευτεροβάθμια και μέσω των σεμιναρίων του, μπορείτε να αποσαφηνίσετε και να εξασκηθείτε σε κάθε ζητούμενο.

Τώρα, που οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί και δεν ασκείται αυτή η τόσο μεγάλη πίεση, μπορείτε να εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα εργαλεία για το νέο σχολικό έτος, και μάλιστα με έναν ήρεμο και εποικοδομητικό τρόπο. 

Όλοι οι συμμετέχοντες στο Εργαστήρι Γλώσσας έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος στην εξέταση Πιστοποίησης του Εργαστηρίου (GLOBAL-ADVANCED Certificate) που διεξάγονται από την GlobalCert, Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης Προσόντων Ανθρώπινου Δυναμικού, μέλος της NOCN Group και την διασφάλιση αξιοπιστίας της εξέτασης από το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

link εγγραφής : https://iekpaideysi.gr/courses/ergastiri-didaskalias-istorias/

Check Also

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (ΛΥΚΕΙΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) 1η ΦΑΣΗ – ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 1η ΦΑΣΗΣ   ΚΥΡΙΑΚΗ 17/12/23 ΛΑΤΙΝΙΚΑ Β΄ & Γ΄ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *