ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΝΕΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΛΗ : ΕΚΔΟΣΕΙΣ “ΓΡΗΓΟΡΗ” (Αμαλία Τριπαμπούκη)

Είναι γνωστή η δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι μαθητές με το μάθημα της Ιστορίας Προσανατολισμού, που εξετάζεται πανελλαδικά. Το παρόν βιβλίο ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ από τις εκδόσεις “Γρηγόρη” της συναδέλφου Αμαλίας Τριπαμπούκη προσπαθεί να διευκολύνει τους μαθητές να εμπεδώσουν το περιεχόμενο του σχολικού βιβλίου, ώστε να αντεπεξέλθουν όσον το δυνατόν καλύτερα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Για τον λόγο αυτόν κάθε κεφάλαιο παρουσιάζεται σχεδιαγραμματικά, τονίζοντας ταυτόχρονα τα κυριότερα σημεία. Παρουσιάζονται οι σημαντικοί όροι και έννοιες, καθώς και οι σημαντικές ημερομηνίες, που περιλαμβάνονται σ’ αυτό.Το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης χρονολογικούς πίνακες, κριτήρια αξιολόγησης, καθώς και πληθώρα κειμένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρόσθετες πηγές.

Θεωρούμε πως πρόκειται για ένα από τα καλύτερα βοηθήματα Ιστορίας Προσανατολισμού Γ΄ Λυκείου –αν όχι το καλύτερο. Εξ άλλου οι πανεπιστημιακές εκδόσεις “Γρηγόρη” εγγυώνται το αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΔΕΙΓΜΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

Το φιλολογικό σχολείο εξασφάλισε έκπτωση 10% σε παραγγελία απ’ ευθείας από τον εκδοτικό οίκο :

Τηλέφωνα Παραγγελιών : 210 3637011 – 210 3637016

http://www.grigorisbooks.gr/product/1384/%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1

Check Also

ΒΙΒΛΙΟ ΑΡΧΑΙΩΝ Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ : ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ (ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ & ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ) – ΕΚΔΟΣΕΙΣ “ΠΑΤΑΚΗ”

Ένα νέο βιβλίο Αρχαίων Α΄ Λυκείου, το οποίο αφορά τον Ξενοφώντα, με μεταφράσεις, λεξιλογικές αναλύσεις, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *