Τρίτη , 18 Ιουνίου 2024
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΝΕΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΛΗ : ΕΚΔΟΣΕΙΣ “ΓΡΗΓΟΡΗ” (Αμαλία Τριπαμπούκη)

Είναι γνωστή η δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι μαθητές με το μάθημα της Ιστορίας Προσανατολισμού, που εξετάζεται πανελλαδικά. Το παρόν βιβλίο ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ από τις εκδόσεις “Γρηγόρη” της συναδέλφου Αμαλίας Τριπαμπούκη προσπαθεί να διευκολύνει τους μαθητές να εμπεδώσουν το περιεχόμενο του σχολικού βιβλίου, ώστε να αντεπεξέλθουν όσον το δυνατόν καλύτερα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Για τον λόγο αυτόν κάθε κεφάλαιο παρουσιάζεται σχεδιαγραμματικά, τονίζοντας ταυτόχρονα τα κυριότερα σημεία. Παρουσιάζονται οι σημαντικοί όροι και έννοιες, καθώς και οι σημαντικές ημερομηνίες, που περιλαμβάνονται σ’ αυτό.Το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης χρονολογικούς πίνακες, κριτήρια αξιολόγησης, καθώς και πληθώρα κειμένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρόσθετες πηγές.

Θεωρούμε πως πρόκειται για ένα από τα καλύτερα βοηθήματα Ιστορίας Προσανατολισμού Γ΄ Λυκείου –αν όχι το καλύτερο. Εξ άλλου οι πανεπιστημιακές εκδόσεις “Γρηγόρη” εγγυώνται το αποτέλεσμα.

Το φιλολογικό σχολείο εξασφάλισε έκπτωση 10% σε παραγγελία απ’ ευθείας από τον εκδοτικό οίκο :

Τηλέφωνα Παραγγελιών : 210 3637011 – 210 3637016

http://www.grigorisbooks.gr/product/1384/%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1

Check Also

ΠΛΗΡΕΣ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ : ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ (Β΄ ΕΚΔΟΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΛΗ) & ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ-ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ (Εκδόσεις “Γρηγόρη” & “24Γράμματα”/ Στυλιανή Παπουλίδου-Δημήτρης Νάτσης-Ειρήνη Απέργη)

Ένα πλήρες έργο στα Λατινικά για την Γ΄ Λυκείου.      Το βιβλίο για την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *