Τρίτη , 21 Μαΐου 2024
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΡΧΑΙΑ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΔΑΚΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ (ΦΕΚ 5136 3/10/22) : ΕΚΔΟΣΕΙΣ “24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ” & ΕΚΔΟΣΕΙΣ “ΓΡΗΓΟΡΗ” (Δημήτριος Νάτσης)

Οι αλλαγές που  εφαρμόστηκαν από πέρυσι στα Αρχαία Ελληνικά της Β΄ Λυκείου εφαρμόστηκαν φέτος και στα Αρχαία Ελληνικά της Γ΄ Λυκείου. Όταν αναρτήσαμε το άρθρο για τις απολυτήριες της Γ΄ Λυκείου πριν έναν μήνα, βάλαμε ερωτηματικό για τις πανελλαδικές εξετάσεις https://filologikosxoleio.gr/tropos-dieksagoghs…/.
Πέρυσι, τα βιβλία του συνεργάτη μας, κυρίου Νάτση με τις  είκοσι τέσσερα γράμματα εκδόσεις & Εκδόσεις “Γρηγόρη, στο αδίδακτο ζητούσαν ήδη 8-10 γραμμές για μετάφραση ή όλο το κείμενο για μετάφραση και τροποποιήθηκε μόνο ο αριθμός των μονάδων, δηλαδή 20 μονάδες στην μετάφραση του αδιδάκτου, ενώ στο διδαγμένο ήταν ήδη με ΔΥΟ ερμηνευτικές και απλώς τροποποιήθηκε τώρα μόνο η διαμόρφωση των μονάδων, ήτοι 10 μονάδες για κάθε ερώτηση στο διδαγμένο.
Και τα πιο έγκυρα, αλλά και τα πιο έγκαιρα βιβλία αυτήν την στιγμή για το μάθημα των αρχαίων ελληνικών Γ΄ Λυκείου του Δημήτρη Νάτση από τις εκδόσεις 24Γράμματα & Γρηγόρη!
Το φιλολογικό σχολείο εξασφάλισε έκπτωση 20% σε παραγγελίες από τον ίδιο τον συγγραφέα :
στα τηλέφωνα 6956606596, 2104945323
& email natsisd@gmail.com
                                                                 
                                                                     
Οι τόμοι αυτοί, τόσο στο διδαγμένο όσο και στο αδίδακτο συμπληρώνουν τα βιβλία του κυρίου Νάτση με τις εκδόσεις Γρηγόρη : 
                                               
                                                               

Check Also

ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΥΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΑΡΧΑΙΩΝ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ – ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ : 4η ΕΝΟΤΗΤΑ & ΙΛΙΑΔΑ, Ζ 404-439 (Ειρήνη Καραλευθέρη)

Ένα κριτήριο συνεξέτασης αρχαίων Β΄Γυμνασίου με τις απαντήσεις στο Φιλολογικό Σχολείο από την Ειρήνη Καραλευθέρη.  ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΥΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΑΡΧΑΙΩΝ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *