Σάββατο , 15 Ιουνίου 2024
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ & ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ” (i-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΗΣ) – Κυριακή 30/4/23 11:00-14:00

Το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών τα τελευταία χρόνια έχει περάσει από πολλές αλλαγές και παλινδρομήσεις, πράγμα που έχει προκαλέσει σύγχυση τόσο σε μαθητές όσο και εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το μάθημα. Η ουσία του, ωστόσο είναι μία.

To i-Εκπαίδευση και το Φιλολογικό Σχολείο, διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο στο οποίο ο φιλόλογος-συγγραφέας-υποψήφιος Διδάκτωρ κλασικής φιλολογίας Δημήτρης Νάτσης, θα αποκωδικοποιήσει και τις τελευταίες αλλαγές, θα προτείνει μεθόδους προσέγγισης του μαθήματος κυρίως για την προσέγγιση των επαναλήψεων. Θα ακολουθήσει συζήτηση και απαντήσεις στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

 

Ημερομηνία : Κυριακή 30/4/23 11:00-14:00

Κόστος : 25  €.

 

Τι θα δούμε στο σεμινάριο “Διδακτική μεθοδολογία Αρχαίων Ελληνικών – Οδηγίες επανάληψης“

 

Στo διαδικτυακό σεμινάριο «Διδακτική Μεθοδολογία των Αρχαίων Ελληνικών» θα ασχοληθούμε:

– Με τις αλλαγές στο μάθημα που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια και την ουσία των αλλαγών τον Σεπτέμβριο του 2022 για το Λύκειο.
– Με την μεθοδολογική προσέγγιση στην διδασκαλία του μαθήματος.
– Με τις βέλτιστες πρακτικές για τις επαναλήψεις της ύλης εν όψει πανελλαδικών εξετάσεων και εξετάσεων με τράπεζα θεμάτων.
– Θα ακολουθήσει συζήτηση και θα απαντηθούν απορίες σε ερωτήσεις συναδέλφων.

 

Περισσότερες πληροφορίες δείτε στο παρακάτω Link :

Διδακτική Μεθοδολογία Αρχαίων Ελληνικών Λυκείου – Οδηγίες Επανάληψης

 

Κρατήστε θέση εδώ 

ή δηλώστε συμμετοχή στα ακόλουθα email : info@filologikosxoleio.gr & filologikosxoleio@gmail.com

 

Παρέχεται 

-Βεβαίωση & πιστοποίηση παρακολούθησης

-Το υλικό της επιμόρφωσης

Έκπτωση 20% στο κάθε έργο Αρχαίων Ελληνικών του κύριου Δημήτρη Νάτση με τις εκδόσεις Γρηγόρη, εκδόσεις 24Γράμματα και εκδόσεις Φιλολογικό σχολείο :

ΠΛΗΡΕΣ ΕΡΓΟ (ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ) ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ 3-10-22 ΦΕΚ5136: ΕΚΔΟΣΕΙΣ “ΓΡΗΓΟΡΗ”- ΕΚΔΟΣΕΙΣ “24ΓΡΑΜΜΑΤΑ” (Δημήτρης Νάτσης)

ΠΛΗΡΕΣ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ, ΔΙΔΑΓΜΕΝΟ (ΛΥΣΙΑΣ) ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ & ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΔΙΔΑΚΤΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ & ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ -ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ (ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ) : ΕΚΔΟΣΕΙΣ “ΓΡΗΓΟΡΗ”-Δημήτρης Νάτσης [Β΄ ΕΚΔΟΣΗ]

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ-ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ (Δημήτρης Νάτσης-εκδόσεις “24Γράμματα”)

 

 

ΦΑΚΕΛΟΣ ΥΛΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΦΕΚ 5136 (3/10/22)-EBOOK

 

 

ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Β΄-Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΦΕΚ 5136 (3-10-22) ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ -ebook

 

 

Check Also

ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΥΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΑΡΧΑΙΩΝ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ – ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ : 2η ΕΝΟΤΗΤΑ & ΙΛΙΑΔΑ Ραψωδία Α στ. 23–53 (Χριστίνα Καπετανάκη)

Ένα ακόμη κριτήριο συνεξέτασης αρχαίων Β΄ Γυμνασίου (πρωτότυπο & μεταφρασμένο), με τις απαντήσεις, στο Φιλολογικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *