Τρίτη , 21 Μαΐου 2024
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΠΛΗΡΕΣ ΕΡΓΟ (ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ) ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ 3-10-22 ΦΕΚ5136: ΕΚΔΟΣΕΙΣ “ΓΡΗΓΟΡΗ”- ΕΚΔΟΣΕΙΣ “24ΓΡΑΜΜΑΤΑ” (Δημήτρης Νάτσης)

 

ΔΙΔΑΓΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Όσον αφορά το διδαγμένο κείμενο : 1. Στην Γ΄ Λυκείου , στον Φάκελο Υλικού  : Μία σειρά 4 τόμων στον Φάκελο Υλικού, 1500 σελίδων,  που καλύπτουν όλο το φάσμα για την πλήρη κατανόηση και τις ερωτήσεις στις πανελλαδικές, του Δημήτρη Νάτση με τις εκδόσεις Γρηγόρη & 24Γράμματα. Οι δύο τόμοι με τα κριτήρια εγκεντρισμένοι και αναθεωρημένοι στις αλλαγές στον νέο τρόπο εξέτασης 3/10/22 ΦΕΚ 5136.

ΑΔΙΔΑΚΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Όσον αφορά το αδίδακτο κείμενο : και το Αδίδακτο κείμενο (1500 σελίδες) σύμφωνα και με τις τελευταίες αλλαγές του Υπουργείου 4/9/21.

Στο Αδίδακτο κείμενο είναι 4 τόμοι :

το ένα δίτομο Διδακτική Αρχαίων-Κριτήρια στο Αδίδακτο κείμενο [εκδόσεις 24Γράμματα], με εισαγωγικό σημείωμα, μεταφραστική-νοηματική ερώτηση, ερωτήσεις γραμματικής, ερωτήσεις συντακτικού, εστιάζοντας σε κάθε συντακτικό φαινόμενο στην δομή πρότασης και στην δομή περιόδου, μετασχηματισμούς, ασκήσεις για την δομολειτουργική του κειμένου, περιέχοντας θεωρία συντακτικού και κριτήρια επ’ ακριβώς για τις πανελλαδικές. Οι δύο τόμοι της Διδακτικής εγκεντρισμένοι και αναθεωρημένοι στις αλλαγές στον νέο τρόπο εξέτασης 3/10/22 ΦΕΚ 5136.

Οι άλλοι δύο τόμοι [εκδόσεις Γρηγόρη] περιέχουν αναλυτική ή εν όλω σύνταξη των κειμένων, πλήρη μετάφραση, νοηματική ερώτηση και πολλές ασκήσεις γραμματικής και συντακτικού ποικίλου είδους, πλήρη κριτήρια στο αδίδακτο επί της τράπεζας θεμάτων και τα θέματα όλων των πανελλαδικών από το 2000 ως σήμερα προσαρμοσμένα στον νέο τρόπο εξέτασης.   

Το φιλολογικό σχολείο εξασφάλισε έκπτωση 20% στην αγορά κάθε βιβλίου & 25% στην αγορά όλου του πακέτου για όσους καλέσουν τηλεφωνικά τον συγγραφέα ή τους συνεργάτες του στα τηλέφωνα : 6956606596, 2104945323 ή στο email : natsisd@gmail.com ή στο facebook Δημήτρης Νάτσης

50% Έκπτωση στα αντίστοιχα της ηλεκτρονικής μορφής σε περίπτωση αγοράς όλου του πακέτου :

https://filologikosxoleio.gr/product/fakelos-ulikou-g-lukeiou-ebook/

ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Β΄-Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΦΕΚ 5136 (3-10-22) ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ -ebook

https://filologikosxoleio.gr/product/typologio-askhseon-grammatikh-suntaktiko-arxaia-ellhnika-ebook-filologiko-sxoleio/

Check Also

EBOOKS Γ΄ (& Β΄ ) ΛΥΚΕΙΟΥ -ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ : ΕΚΘΕΣΗ & ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ – ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΛΑΤΙΝΙΚΑ

EBOOKS Γ΄ (& Β΄ ) ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *