ΔΙΔΑΓΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Όσον αφορά το διδαγμένο κείμενο : 1. Στην Γ΄ Λυκείου , στον Φάκελο Υλικού  : Μία σειρά 4 τόμων στον Φάκελο Υλικού, 1500 σελίδων,  που καλύπτουν όλο το φάσμα για την πλήρη κατανόηση και τις ερωτήσεις στις πανελλαδικές, του Δημήτρη Νάτση με τις εκδόσεις Γρηγόρη & 24Γράμματα.

ΑΔΙΔΑΚΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Όσον αφορά το αδίδακτο κείμενο : και το Αδίδακτο κείμενο (1500 σελίδες) σύμφωνα και με τις τελευταίες αλλαγές του Υπουργείου 4/9/21.

Στο Αδίδακτο κείμενο είναι 4 τόμοι :

το ένα δίτομο Διδακτική Αρχαίων-Κριτήρια στο Αδίδακτο κείμενο [εκδόσεις 24Γράμματα], με εισαγωγικό σημείωμα, μεταφραστική-νοηματική ερώτηση, ερωτήσεις γραμματικής, ερωτήσεις συντακτικού, εστιάζοντας σε κάθε συντακτικό φαινόμενο στην δομή πρότασης και στην δομή περιόδου, μετασχηματισμούς, ασκήσεις για την δομολειτουργική του κειμένου, περιέχοντας θεωρία συντακτικού και κριτήρια επ’ ακριβώς για τις πανελλαδικές. 

Οι άλλοι δύο τόμοι [εκδόσεις Γρηγόρη] περιέχουν αναλυτική ή εν όλω σύνταξη των κειμένων, πλήρη μετάφραση, νοηματική ερώτηση και πολλές ασκήσεις γραμματικής και συντακτικού ποικίλου είδους, πλήρη κριτήρια στο αδίδακτο επί της τράπεζας θεμάτων και τα θέματα όλων των πανελλαδικών από το 2000 ως σήμερα προσαρμοσμένα στον νέο τρόπο εξέτασης.   

Το φιλολογικό σχολείο εξασφάλισε έκπτωση 20% στην αγορά κάθε βιβλίου & 30% στην αγορά όλου του πακέτου για όσους καλέσουν τηλεφωνικά τον συγγραφέα ή τους συνεργάτες του στα τηλέφωνα : 6956606596, 2104945323 ή στο email : natsisd@gmail.com ή στο facebook :https://web.facebook.com/dim.natsis 

Δώρο τα αντίστοιχα της ηλεκτρονικής μορφής σε περίπτωση αγοράς όλου του πακέτου :