Δευτέρα , 24 Ιουνίου 2024
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ON LINE (ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ & ΣΥΓΧΡΟΝΟ) ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ & ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑ.ΠΕΙ. & NOCN (I-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & Παπούλη Κατερίνα)

Online (Ασύγχρονο και σύγχρονο) Εργαστήρι Διόρθωσης Γραπτών και Δημιουργίας Κριτηρίων Αξιολόγησης στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας Λυκείου – με Πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς & NOCN!

Και φέτος στις πανελλαδικές και προαγωγικές αποδείχτηκε πως οι εκπαιδευτικοί, παρόλο που είναι καλά καταρτισμένοι και με γνώσεις, δυσκολεύονται να συντάξουν ένα κριτήριο, να διορθώσουν εκθέσεις ή ασκήσεις, μη γνωρίζοντας ακριβώς τα σημεία στα οποία πρέπει να επικεντρωθούν. 

Το I-Εκπαίδευση ( https://iekpaideysi.gr/) για μία ακόμη φορά καινοτομεί, δημιουργώντας το κατάλληλο πλαίσιο για ορθή καθοδήγηση και συντονισμό με τις απαιτήσεις και τις λεπτομέρειες στις οποίες πρέπει να εστιάζουμε. Με την Κατερίνα Παπούλη, γνωστή για την προσφορά της στην Δευτεροβάθμια, μπορείτε να αποσαφηνίσετε και να εξασκηθείτε σε κάθε ζητούμενο.

Τώρα, που οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί και δεν ασκείται αυτή η τόσο μεγάλη πίεση, μπορείτε να εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα εργαλεία για το νέο σχολικό έτος, και μάλιστα με έναν ήρεμο και εποικοδομητικό τρόπο. 

Όλοι οι συμμετέχοντες στο Εργαστήρι Γλώσσας έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος στην εξέταση Πιστοποίησης του Εργαστηρίου (GLOBAL-ADVANCED Certificate) που διεξάγονται από την GlobalCert, Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης Προσόντων Ανθρώπινου Δυναμικού, μέλος της NOCN Group και την διασφάλιση αξιοπιστίας της εξέτασης από το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Εργαστήρι Διδασκαλίας Νέων Ελληνικών και Λογοτεχνίας Λυκείου – Διόρθωση και Δημιουργία Κριτηρίων Αξιολόγησης

Check Also

ΔΙΤΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ & ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ” -ΚΥΡΙΑΚΗ 18/2/24 & 25/2/24 11:00-14:00 (LEXIGRAM-ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΗΣ)

                              …

2 comments

  1. Λινα Παπαδοδημα

    Θέλω να κάνω την εγγραφή μου…ωστόσο θαμπορεσω να το παρακολουθήσω μετά τις 28 Ιουνίου. Υπάρχει κτ που μπορείτε να μου προτείνετε;
    Ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *