Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ON LINE (ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ & ΣΥΓΧΡΟΝΟ) ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑ.ΠΕΙ. & NOCN (I-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & Δημήτρης Νάτσης) ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΠΤΑ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ -ΕΝΑΡΞΗ 26/9/22

Online (Ασύγχρονο & Σύγχρονο) Εργαστήρι Διόρθωσης Γραπτών και Δημιουργίας Κριτηρίων Αξιολόγησης στο μάθημα των Αρχαίων Λυκείου – με Πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς & NOCN!

Και φέτος στις πανελλαδικές και προαγωγικές αποδείχτηκε πως οι εκπαιδευτικοί, παρόλο που είναι καλά καταρτισμένοι και με γνώσεις, δυσκολεύονται να συντάξουν ένα κριτήριο Αρχαίων, πού πρέπει να δώσουν βαρύτητα, να καταλάβουν τις διαφορές της Γ΄ Λυκείου από την Β΄ και την Α΄ Λυκείου, να διορθώσουν τις απαντήσεις στο διδαγμένο, στο παράλληλο και στο αδίδακτο μετά, μη γνωρίζοντας ακριβώς τα σημεία στα οποία πρέπει να επικεντρωθούν. 

Το I-Εκπαίδευση ( https://iekpaideysi.gr/) για μία ακόμη φορά καινοτομεί, δημιουργώντας το κατάλληλο πλαίσιο για ορθή καθοδήγηση και συντονισμό με τις απαιτήσεις και τις λεπτομέρειες στις οποίες πρέπει να εστιάζουμε. Με τον Δημήτρη Νάτση, γνωστό για την προσφορά του στην Δευτεροβάθμια μέσω των βιβλίων του και των σεμιναρίων του, μπορείτε να αποσαφηνίσετε και να εξασκηθείτε σε κάθε ζητούμενο.

Τώρα, που οι ρυθμοί και η πίεση αυξάνουν,  μπορείτε να εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα εργαλεία για το νέο σχολικό έτος, και μάλιστα με έναν ήρεμο και εποικοδομητικό τρόπο. 

Όλοι οι συμμετέχοντες στο Εργαστήρι Γλώσσας έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος στην εξέταση Πιστοποίησης του Εργαστηρίου (GLOBAL-ADVANCED Certificate) που διεξάγονται από την GlobalCert, Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης Προσόντων Ανθρώπινου Δυναμικού, μέλος της NOCN Group και την διασφάλιση αξιοπιστίας της εξέτασης από το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

 

Εργαστήρι Αρχαίων Ελληνικών Λυκείου – Διδασκαλία, Διόρθωση και Δημιουργία Κριτηρίων Αξιολόγησης

 

Check Also

ΔΙΤΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ & ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ” -ΚΥΡΙΑΚΗ 18/2/24 & 25/2/24 11:00-14:00 (LEXIGRAM-ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΗΣ)

                              …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *