Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΔΕΛΦΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ-πρώτο Delphi Classics Forum : Από την “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” στην “RES PUBLICA” 8/4/22 17:30

 

Το πρώτο Delphi Classics Forum είναι σχεδόν εδώ. Πρόκειται να συμβούν υπέροχες ενέργειες και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι δεν θα τις χάσετε!

Ανυπομoνούμε για τη συνάντηση-συζήτηση μας στις 8 Απριλίου με τίτλο «Delphi Classics. Classics in Praxis: Social Values from Classical Texts.», που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της LanguageCert, μέλους του ομίλου της PeopleCert, και το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Διακεκριμένοι Καθηγητές από διάφορες χώρες θα συναντηθούν στους Δελφούς για να μεταφέρουν τις κοινωνικές και πολιτικές αξίες, όπως αυτές αποτυπώνονται στην αρχαία κλασική γραμματεία, στη σύγχρονη πραγματικότητα. Σε αυτή τη συνάντηση-συζήτηση, θα αναδείξουμε την ισχυρή παρουσία του αρχαίου ελληνικού και ρωμαϊκού πολιτισμού στο παρόν και να αποδείξουμε ότι, σε μια εποχή όπου η συνεχής αλλαγή είναι η κινητήρια δύναμη της προόδου, οι διαχρονικές αξίες που αναδύονται από τα κλασικά κείμενα παραμένουν επίκαιρες.

Τα λατινικά συναντούν τα αρχαία ελληνικά σε μια πραγματικά μοναδική εκδήλωση και θα ήταν τιμή μας να σας έχουμε κοντά μας.

Ώρα Ελλάδος 17.30 Τοποθεσία: Exhibition Hall του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών

link συμμετοχής : https://delphiclassics.liveon.tech/

Check Also

ΔΙΤΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ & ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ” -ΚΥΡΙΑΚΗ 18/2/24 & 25/2/24 11:00-14:00 (LEXIGRAM-ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΗΣ)

                              …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *