Παρασκευή , 12 Ιουνίου 2026
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΑΔΙΔΑΚΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ 2021 ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ : Πλουτάρχου, Λακωνικά αποφθέγματα, 222Β-D ((Δημήτρης Νάτσης)

Το αδίδακτο κείμενο των επαναληπτικών πανελλαδικών 2021 με πλήρη μετάφραση, όπως αρμόζει κατά την γνώμη μας, και με απαντήσεις, στο Φιλολογικό σχολείο από τον Δημήτρη Νάτση.

ΑΔΙΔΑΚΤΟ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ 2021 : Λακωνικά αποφθέγματα, 222Β-D

Το κείμενο με τις απαντήσεις προέρχεται από την Β΄ έκδοση του Α΄ τόμου θεματογραφίας αρχαίων Ελληνικών του Δημήτρη Νάτση με τις εκδόσεις “Γρηγόρη” :

ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ (Β΄ ΕΚΔΟΣΗ) ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΔΙΔΑΚΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ : ΕΚΔΟΣΕΙΣ “ΓΡΗΓΟΡΗ” (Δημήτρης Νάτσης)

Check Also

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2026 (ΠΥΞΙΔΑ)

Νέος οδηγός σπουδών 2026 από την εταιρεία επαγγελματικού προσανατολισμού Πυξίδα. Βοήθεια για το μηχανογραφικό των  …