Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ-ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ 4/9/21 (ΕΚΔΟΣΕΙΣ “ΓΡΗΓΟΡΗ”-ΕΚΔΟΣΕΙΣ “24ΓΡΑΜΜΑΤΑ”-Δημήτρης Νάτσης)

Τα συγκεκριμένα βιβλία δεν ήθελαν και πολλές αλλαγές, εκτός από την αλλαγή στην βαθμολόγηση, εφόσον ο κύριος Νάτσης δομούσε τα βιβλία και τα κριτήριά του με τον τρόπο που υπέδειξε το υπουργείο.

Οι αλλαγές έγιναν και σας τις παρουσιάζουμε στα βιβλία του Δημήτρη Νάτση με τις εκδόσεις 24Γράμματα & Γρηγόρη.

Το πρώτο δίτομο Διδακτική Αρχαίων-Κριτήρια στο Αδίδακτο κείμενο, με εισαγωγικό σημείωμα, μεταφραστική-νοηματική ερώτηση, ερωτήσεις γραμματικής, ερωτήσεις συντακτικού, εστιάζοντας σε κάθε συντακτικό φαινόμενο στην δομή πρότασης και στην δομή περιόδου, μετασχηματισμούς, ασκήσεις για την δομολειτουργική του κειμένου, περιέχοντας θεωρία συντακτικού και κριτήρια επ’ ακριβώς για τις πανελλαδικές (εκδόσεις 24Γράμματα).

Η θεματογραφία αδιδάκτων κειμένων Α΄ τόμος & Β΄ τόμος-Β΄& Γ΄ έκδοση των εκδόσεων Γρηγόρη εμπεριέχει ακριβώς την στοχοθεσία του υπουργείου στην δομή και στα θέματα, σύνολο 660 σελίδων και 430 αντίστοιχα, 253 κειμένων. Εμπεριέχει  πλήρη σύνταξη και πλήρη μετάφραση, ασκήσεις ποικίλες γραμματικής και συντακτικού. Επίσης, περιέχει όλα τα θέματα των πανελλαδικών, έγκαιρα και επαναληπτικών, ημερησίων και νυκτερινών λυκείων από το 2000 ως το 2021 προσαρμοσμένα στο νέο σύστημα, αλλά και αυτούσια κριτήρια προσομοίωσης. 

ΔΕΙΓΜΑ ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΙΑ Β’ + Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ -Β΄ ΤΟΜΟΣ (ΠΛΗΡΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ + ΑΣΚΗΣΕΙΣ)-Γ΄ ΕΚΔΟΣΗ

ΔΕΙΓΜΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΑΡΧΑΙΩΝ A΄ ΤΟΜΟΣ-ΔΟΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ-ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ

Το φιλολογικό σχολείο εξασφάλισε έκπτωση 20% για όσους καλέσουν τηλεφωνικά τον συγγραφέα ή τους συνεργάτες του στα τηλέφωνα : 6956606596, 2106544033, 2104945323 ή στο email : natsisd@gmail.com ή στο facebook : Δημήτρης Νάτσης

Check Also

ΠΛΗΡΕΣ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ : ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ (Β΄ ΕΚΔΟΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΛΗ) & ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ-ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ (Εκδόσεις “Γρηγόρη” & “24Γράμματα”/ Στυλιανή Παπουλίδου-Δημήτρης Νάτσης-Ειρήνη Απέργη)

Ένα πλήρες έργο στα Λατινικά για την Γ΄ Λυκείου.      Το βιβλίο για την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *