Μία εξαιρετική ποιητική συλλογή, η οποία αντικατοπτρίζει με καθολικό τρόπο — όπως οφείλει εξ άλλου η ποίηση — τα τεκταινόμενα στην κοινωνία και στην ύπαρξη του ανθρώπου, του εξαιρετικού Λουκά Αναγνωστόπουλο από τις εκδόσεις “Γράφημα”.

Εισαγωγικό σημείωμα

26 ποιήματα σε ελεύθερο στίχο που αποδίδουν το ρευστό και διαρκώς μεταβαλλόμενο κλίμα της εποχής και την προσπάθεια του ανθρώπου να ισορροπήσει σε αυτό, μέσω της καθημερινής του ζωής. Ποίηση με υπαρξιακό, κοινωνικό και φιλοσοφικό περιεχόμενο.

Συγγραφέας 

Λαμιώτης που ζει και εργάζεται στην Αθήνα από το 1997. Πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ, Παντείου και απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.
Βιβλία που έχουν εκδοθεί: 1) 40 Μικρές Περιπλανήσεις. Ποιητική συλλογή (Άνεμος Εκδοτική, 2020). 2) Οι μύθοι του χθες και οι άνθρωποι του σήμερα. (Εκδόσεις Γράφημα, 2021).      
Συμμετοχή σε ομαδικές ποιητικές ανθολογίες, αρθρογραφία σε εφημερίδες και περιοδικά. Συνιδρυτής σε λογοτεχνικό ιστότοπο. Μέλος των Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων και του Φιλολογικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΔΕΙΓΜΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

Η παραγγελία απ’ ευθείας από τον συγγραφέα ή τον εκδοτικό οίκο μέσω του Φιλολογικού σχολείου σας δίνει την δυνατότητα έκπτωσης 15%, δηλαδή από 7 ευρώ > 6 ευρώ :

Λουκάς Αναγνωστόπουλος : 6984149924

Εκδόσεις Γράφημα : https://grafima.com.gr/

                             231 024 8272