Παρασκευή , 24 Μαΐου 2024
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Πολιτική απορρήτου-τρόποι πληρωμής-όροι χρήσης-πολιτική coocies

Ποιοί είμαστε

Η διεύθυνση της σελίδας είναι: https://filologikosxoleio.gr.

Σχόλια

 Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων όπως επίσης τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά του χρήστη του προγράμματος περιήγησης ώστε να βοηθήσουμε στην ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Μια ανωνυμοποιημένη συμβολοσειρά που δημιουργήθηκε από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (επίσης αποκαλούμενη “hash”) ενδέχεται να παρασχεθεί στην υπηρεσία Gravatar για να δει αν τη χρησιμοποιείτε. Η πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας Gravatar διατίθεται εδώ: https://automattic.com/privacy/. Μετά την έγκριση του σχολίου σας, η εικόνα του προφίλ σας είναι ορατή στο κοινό μέσα στο πλαίσιο του σχολίου σας.

Πολυμέσα

 Εάν μεταφορτώνετε εικόνες στον ιστότοπο, θα πρέπει να αποφύγετε τη μεταφόρτωση εικόνων με ενσωματωμένα δεδομένα τοποθεσίας (EXIF GPS). Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εξαγωγή οποιωνδήποτε δεδομένων τοποθεσίας από εικόνες στον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies (ΕΕ)

 

Τρόποι πληρωμής στο eshop

Μεταβαίνετε στο eshop https://filologikosxoleio.gr/shop/ , παραγγέλνετε το ή τα βιβλία που θέλετε (ebooks ή έντυπα), πηγαίνετε στο καλάθι  https://filologikosxoleio.gr/cart/, κάνετε ενημέρωση παραγγελίας https://filologikosxoleio.gr/checkout/, πληρώνοντας με την κάρτα. Μπορείτε, επίσης, να καταθέσετε το ποσό για το βιβλίο που θέλετε σ’ έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς

1: ΔΙΑΜΕΣΟΣ-ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ι.Κ.Ε. | GR0402602020000370201877886 | EUROBANK
 
2.) ΔΙΑΜΕΣΟΣ-ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ι.Κ.Ε. | GR5501101880000018800841746 | EΘΝΙΚΗ

και να μας ενημερώσετε μέ email στα filologikosxoleio@gmail.com & info@filologikosxoleio.gr .

Μετά την παραγγελία σας μέσω κάρτας ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης αποστέλλουμε το ebook εντός 2 ημερών και το έντυπο εντός 5 ημερών.

 

Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές ebooks-βιβλίων

Επιστροφές ebooks-βιβλίων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών με την προσκόμιση του παραστατικού αγοράς.

Προϋπόθεση είναι οι συσκευασίες των έντυπων βιβλίων να μην έχουν ανοιχτεί.

Τα μεταφορικά επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Σε περίπτωση δικού μας λάθους τα μεταφορικά επιβαρύνουν εμάς.

Επιστροφή στις συνδρομές δεν γίνεται αποδεκτή.

Για οποιαδήποτε επιστροφή  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς 6946002992, 210-4945323 ή αποστείλατε email στα filologikosxoleio@gmail.com & info@filologikosxoleio.gr