ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΒΙΒΛΙΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ : ΑΞΟΝΕΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΥΛΙΚΟΥ-ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΥΛΙΚΟΥ-ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΑΔΙΔΑΚΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ- Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ “ΠΑΤΑΚΗ”-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΕΤΣΑΚΟΣ)

Ο Βασίλειος Μπετσάκος, ο ένας από τους συγγραφείς του σχολικού βιβλίου των αρχαίων ελληνικών στην Γ΄ Λυκείου “Φάκελος Υλικού”, έχει συγγράψει και έχει συμμετάσχει στην συγγραφή 4 αξιόπιστων βιβλίων για τα Αρχαία Ελληνικά της Γ΄ Λυκείου με τις εκδόσεις “Πατάκη“. Μία πρόταση διδασκαλίας και για το Διδαγμένο και για το Αδίδακτο κείμενο. Παράλληλα και ένα ακόμη βιβλίο προέκταση των δεδομένων για μία πιο σφαιρική γνώμη όσον αφορά την “πόλη” και τον “πολίτη” στην αρχαία Αθήνα.

δ

 

 

  • Ο πολιτικός λόγος των αρχαίων Ελλήνων

                    

Διδακτική του “Αδιδάκτου” κειμένου

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα βιβλία αυτά με έκπτωση 10% απ’ ευθείας από το βιβλιοπωλείο του εκδοτικού οίκου:

τηλέφωνο:  210.38.11.850

ηλεκτρονικές παραγγελίεςhttps://www.patakis.gr/VivliaVasiliMpetsakouEkdoseisPataki

Τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 19:00 θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, στο βιβλιοπωλείο IANOS, παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλειου Μπετσάκου «Ο πολιτικός λόγος των αρχαίων Ελλήνων», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι Άρης Στυλιανού (αναπλ. καθηγητής Α.Π.Θ., Τμήμα Πολιτικών Επιστημών), Σοφία Νικολαΐδου (συγγραφέας) και ο ίδιος ο συγγραφέας.

Check Also

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΘΕΣΗ-ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ : ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (Κατερίνα Παπούλη)

Ένα ακόμη διάγραμμα για το μάθημα Έκθεση-Λογοτεχνία. Η Κατερίνα Παπούλη, γνωστή για την προσφορά της και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *