Ένα πλήρες έργο στα Αρχαία Γ΄ Λυκείου όσον αφορά τον Φάκελο Υλικού (1400 σελίδες) και το Αδίδακτο κείμενο (1100 σελίδες).

Όσον αφορά τον Φάκελο Υλικού είναι 4 τόμοι, με μεταφράσεις, λεξιλογικές και ερμηνευτικές αναλύσεις εκτενέστατες, ερωτήσεις ποικίλες ερμηνευτικές και λεξιλογικές και με 2 τόμους κριτηρίων για κάθε διδακτική και για συνδυασμό διδακτικών ενοτήτων.

Όσον αφορά το Αδίδακτο κείμενο είναι 3 τόμοι, το ένα δίτομο Διδακτική Αρχαίων-Κριτήρια στο Αδίδακτο κείμενο, με εισαγωγικό σημείωμα, μεταφραστική-νοηματική ερώτηση, ερωτήσεις γραμματικής, ερωτήσεις συντακτικού, εστιάζοντας σε κάθε συντακτικό φαινόμενο στην δομή πρότασης και στην δομή περιόδου, μετασχηματισμούς, ασκήσεις για την δομολειτουργική του κειμένου, περιέχοντας θεωρία συντακτικού και κριτήρια επ’ ακριβώς για τις πανελλαδικές. Ο τελευταίος τόμος περιέχει αναλυτική σύνταξη των κειμένων.  

ΔΕΙΓΜΑ :΅ΦΑΚΕΛΟΣ ΥΛΙΚΟΥ – ΤΟΜΟΣ Α΄
ΔΕΙΓΜΑ : ΦΑΚΕΛΟΣ ΥΛΙΚΟΥ – ΤΟΜΟΣ B΄

Το φιλολογικό σχολείο εξασφάλισε έκπτωση 25% για αγορά κάθε βιβλίου. Για αγορά του συνόλου του έργου  30% έκπτωση ΚΑΙ δωρεάν τα βιβλία ηλεκτρονικής μορφής (https://filologikosxoleio.gr/biblia-arxaion-b-g-lukeiou-se-hlektronikh-morfh/), δηλαδή από 154 ευρώ > 90 ευρώ, για όσους καλέσουν τηλεφωνικά τον συγγραφέα ή τους συνεργάτες του στα τηλέφωνα : 6956606596, 2106544033, 2104945323 ή στο email : natsisd@gmail.com ή στο facebook Δημήτρης Νάτσης