Ο Νάτσης Δημήτρης δεν παύει να εκπλήσσει  καθηγητές και μαθητές με την αεικίνητη εργασία και προσφορά του. Μαζί με την Ιουλία Σπυροπούλου, επίσης γνωστή για την προσφορά της στην Εκπαίδευση, συνέγραψαν ένα δίτομο έργο που απουσίαζε αυτήν την στιγμή από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση όσον αφορά τα Αρχαία Ελληνικά.

Το έργο αυτό έρχεται αφενός να συμπληρώσει μία σειρά βιβλίων του Δημήτρη Νάτση  για την Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση όσον αφορά τον αρχαίο λόγο και κειμένο, αφετέρου να βοηθήσει πλέον την επεξεργασία στην δομή του αρχαίου λόγου, όπως διαμορφώθηκε με τις αλλαγές του υπουργείου τα τελευταία δύο χρόνια.

Στόχος του δίτομου αυτού έργου είναι να μπορεί ο οποιοσδήποτε μαθητής, χωρίς απαραιτήτως την συνέργεια του εκπαιδευτικού, να μπορεί να μαθαίνει και να επεξεργάζεται την δομή του αρχαίου λόγου.

                     

Το φιλολογικό σχολείο εξασφάλισε έκπτωση 20% για όσους καλέσουν τηλεφωνικά τους συγγραφείς ή τους συνεργάτες τους στα τηλέφωνα : 6956606596, 6974581319, 2104945323 ή στο email : natsisd@gmail.com ή στο facebook :https://web.facebook.com/dim.natsis